Tippa innebandy

Innebandy är en relativt ny sport och det är även en snabb sport som är underhållande att titta på. Sporten har dessutom många utövare då det är en billig sport att hålla på med samtidigt som den är väderoberoende till skillnad från dess namne bandy. 

Ökad popularitet

Sporten har blivit alltmer populär och många matcher visas i TV eller refereras i sportradion. Med ökad populäritet har fler och fler hittat ett favoritlag som de hejar på. För att öka spänningen vid favoritlagets matcher spelar många även på sitt lag. Som med all annan sport gäller det att kunna sin liga och sina lag för att få ett bra resultat. Regelbunden läsning av svenska Innebandymagazinet lönar sig. En spelsajt som har bra speltips i många olika sporter är tippat.se Där finns även odds för olika innebandymatcher. På sajten kan man inte spela direkt utan tippat.se erbjuder istället en sammanställning av vika odds de olika spelbolagen ger. Det gör att du kan välja aktivt mellan bolagen utan att behöva leta för mycket.

Innebandy-VM

I december går VM i innebandy i Göteborg. Matcherna spelas mellan den 5:e och 14:e. Biljetterna till finalmatchen den 14:e är nästan slut trots att de bara funnits någon vecka ute i handeln. De som har biljetter kvar till evenemanget är olika researrangörer som säljer hotell och matchpaket. Matcherna spelas i Scandinavium och i Lisebergshallen. Lustigt nog har lottningen utfallit så att i Scandinavium spelar bara europeiska lag medan i Lisebergshallen spelar Korea, Japan, Kanada och Australien mot övriga europeiska lag.

Innebandy tycks med andra ord vara en mycket europeisk sport. Den som vill vinna mycket pengar bör dock inte satsa på Sverige. Det svenska laget brukar dominera dessa event och kommer att få mycket låga odds. Finland kan vara ett bättre alternativ då de brukar vara andrahandsfavoriter men med en relativt god chans att vinna. Men låt oss ändå hoppas att det går som det gjorde under förra världsmästerskapen som ni ser här i videon.