Tänk på hygienen i omklädningsrummen

Våra hem och omgivning är betydligt smutsigare än vi tror. Det räcker inte att bara dammsuga eller torka av öppna ytor för att få ett rent hem. Det finns flera ytor vi glömmer eller inte vet behöver bli tvättade.

När vi därefter lämnar våra hem och går ut rör vi oss i samma miljö som många andra människor. Allra minst inte i omklädningsrummen på våra jobb och skolor. Omklädningsrum innebär fler smutsiga händer och bakterier som lägger sig på dörrhandtag, soffor, fönster och alla öppna ytor.

Arbetet för att förebygga sjukdom ligger främst i förebyggande åtgärder. Detta inkluderar att reguljärt städa de gemensamma ytorna som finns på jobb och skolor men även att alla tar eget ansvar för att minska smittspridning. Alcogel kan minska risken att vi sprider smittor vidare. Alcogel är därefter ett lätt och enkelt sätt att hålla sig ett steg renare.

Köp alcogel

Ett säkert alternativ för att hålla oss själva men även våra öppna ytor rena och bakteriefria är genom att använda alcogel. Alcogel är i dagens läge en populär produkt som alla kan ha med sig i sina väskor eller i handen. Alcogel finns nu i flera olika dofter och har återfuktande effekter för huden. För att hitta alcogel kan du ta en titt här.