En skön dusch efter innebandymatchen

När innebandymatchen är spelad, vare sig ditt lag vann eller inte, så är det hög tid för en dusch. Om du inte duschar attraherar du nämligen bakterier och det vill du såklart undvika. Att duscha innebär inte heller endast att stå under rinnande vatten, utan för att bli riktigt ren måste du även använda ett antal produkter.

Nödvändiga produkter

För en välfungerande och givande hårvård måste du välja ett schampo som passar dig och dina behov. Om du har längre hår, eller bara vill ta extra bra hand om ditt hår, kan du även behöva balsam och en hårinpackning. Efter duschen kan det även vara bra med en hårolja i vårt torra och kalla klimat.

I duschen behöver du även tvätta kroppen med en duschtvål eller en duscholja, beroende på vad du har för hudtyp. När du sedan kliver ur duschen kan det vara bra att smörja in dig med en bodylotion.

Efter att du torkat och smörjt in dig behöver du även lägga lite tid på ditt ansikte, vilket du gör med en noga utvald hudvårdsrutin. Till sist kan det även vara bra med en deodorant och en parfym. Skaffa det du behöver redan idag och skapa en duschrutin som återställer din kropp efter innebandymatchen.