Den viktiga och regelbundna träningen

Det är viktigt för oss att vi rör på oss och det gäller att få in dessa goda rutiner så vi regelbundet tränar på något sätt. Det spelar inte så stor roll hur du tränar utan att du rör på dig dig.

Det kan vara dagliga promenader som är din grej. Till en början så kan det räcka utomordentligt. När du känner att du orkar med mer så öka dina promenader. Längre sträckor och snabbare så din puls ökar kommer ett ge dig bättre kondition. Oavsett vad du tränar så är det bra att skaffa sig rätt träningskläder. Om du bara planerar att promenera så är skorna ett av de viktigare sakerna som du bör investera i. Du kan mycket väl gå i jeans och skjorta men det är på något sätt skönare att kliva i ett par träningsbyxor och mer anpassade kläder för träning.

Se till att du har flera upplagor av dina träningsplagg. Dessa kommer förmodligen att ligga i tvätten och du vill gärna ha på dig något som inte luktar svett och inte är sköna. Ju mer du kommer att träna desto mer träningskläder bör du köpa dig. När du kommer hem svettig efter ett träningspass eller en hurtig promenad så häng upp dina träningskläder om du inte tvättar de direkt. Då får de torka och det blir inte lika illa lukt i tvättkorgen.