Anordna lagfest

Efter en match så kan det inte sällan behövas en fest, oavsett anledning. Har man vunnit så vill man självklart fira men även om man har förlorat så kan man behöva lätta på nerverna. Även om en allt för tung fest under tätaste tävlingssäsong kanske inte är det absolut bästa så är det fortfarande en viktig del av många lagsporter.

Tema

Vill man höja standarden på hela festen så är det utmärkt att i förväg bestämma ett tema. Detta kan sedan följas med allt från dukning till hur gästerna skall komma klädda. Varför inte hålla en maskerad och se till att alla i laget kommer klädda som cowboys eller varför inte i diskoutstyrsel? Att införskaffa sig passande kläder behöver idag inte vara speciellt svårt tack vare de butiker som finns på webben. Där går det att hitta på dukning, kläder och andra artiklar inom alla möjliga olika teman. Nedan har vi ett exempel på en tjej som klätt ut sig till barn-tv-karaktären Dr Mugg inför en lagfest.

Dokumentera

Vill man dela med sig sin upplevelse av lagfesten så finns det inget som slår en bild eller video på sociala medier. Det kan dock vara bra att tänka efter före innan man publicerar bilder som eventuellt kan upplevas som pinsamma dagen efter.

Gör det till rutin

Den största fördelen med lagfester är utan tvekan dess förmåga att stärka banden mellan alla lagmedlemmar. Detta är ovärderligt när det väl kommer till skarpt läge. Att kunna lita på sina lagkamrater och ha tätt snabbspel har stora fördelar ute på plan. Vissa lag anser att lagfester på grund av det är så viktigt att de till och med har skrivit in det i sina policydokument.